,

Klasser

Hot Classic 40°

Hot Classic är en serie med 26 positioner (asanas) och 2 andningsövningar (början och slutet). Klassen börjar med en pranayama (andningsövning) för att syresätta hela kroppen i förberedelse inför de kommande djupa statiska positionerna. Det är en helande och läkande klass som balanserar rörlighet och styrka. Passar utmärkt för nybörjare såsom den erfarne.

Hot fusion 40°

Hot Fusion är en klass med element från både Vinyasa och Hatha yoga. Klassen börjar lugnt med andningsövning och uppvärmande positioner, därefter en stående del och avslutar med en nedvarvande del och avslappning. Klassen är som det låter i namnet en väldigt jordande klass och du kommer lämna klassen lugn och balanserad. Klassen passar alla och stärker armar, axlar, ben, rygg och höfter!

Hot Vinyasa 36°

Hot Vinyasa är en serie med positioner där rörelse synkroniseras med andetaget. Klassen innehåller ofta solhälsningar för att värma upp och förbereda kroppen följt av ett flöde som varierar klass till klass beroende på lärare. Fokus ligger på andetag som leder rörelse och du använder hela kroppen; extra träning för axlar, armar och core. Värmen är något lägre då djupandningen som används genom klassen genererar värme från insidan av kroppen. Alla välkomna!

Warm Rocket 30°

Rocket Vinyasa yoga är en yogastil som utvecklats av Larry Schultz och har sin grund i Ashtanga Vinyasa Yoga. Rocket fokuserar på olika tempon och områden på kroppen. Det är en lekfull, fysiskt krävande och öppensinnad yogaform som samtidigt dedikerar sig till de tre fokusområdena inom Yoga; andning, bandhas (kroppslås) och drishti (fokuspunkt) och har ofta med någon armbalans, genomhopp och inversioner. En rolig och lättsamt men utmanande klass som passar alla nivåer

Hot Core 40°

Hot Core handlar om core aktivering! Core som vi säger är kärnarn av kroppen; grunden till alla rörelser. I denna klassen hittar vi kontakten med vår core, vi rör oss från vår core och vi stärker den även. Det blir inslag från yoga men klassen innehåller även funktionella övningar med. Passar alla!

Hot Pilates 40°

Precis som det låter; pilates i värme och svettigt! Huvudfokus i Pilates är att arbeta och aktivera vår core / kärnans muskler. Rörelserna kan se lätta ut i början men det handlar om rätt teknik, och när den infinner blir det genast tuffare! Även då core / kärnan är i huvudfokus stärker vi även armar och ben. Musklerna blir starkare och mer definierade samtidigt som du övar upp rörligheten. Din hållning förbättras och du kommer även ha ett fantastiskt välbefinnande när du lämnar klassen. Passar alla nivåer.

Warm Ashtanga 30°

Ashtanga yoga är en yogastil som är baserad på en metod för progressiv utveckling. Positioner från den första serien utförs i ett flöde med fokus på djupandning. De fyra viktigaste aspekterna i ashtanga-klassen är andning (pranayama), fokuspunkt (dristi), positioner (asanas) och kroppslås (bandhas). Det är en kraftfull och dynamisk klass som arbetar igenom och balanserar din kropp och utvecklar ett tillstånd av inre frid. Alla välkomna

Warm YIN 30°

Warm Yin - den här klassen är utformad på att fokusera mer på "att vara" än "att göra". Asanas hålls i 3-7 minuter. Vi förblir i stillhet och låter muskler, andning och sinne bli helt avslappnat. När vi låter musklerna slappna av kommer vi djupare in och sträcker ut bindväv och ökar cirkulation och flöde. Klassens utmaning ligger i att möta dig själv här och nu, att helt släppa taget och förbli stilla länge i varje position. Att bara vara i det som är, även om det inte alltid känns superskönt! Vi avslutar klassen med en längre Savasana, 10 minuter. Lämna dina ambitioner och strävan efter perfektion utanför mattan och tillåt dig själv att bara vara!

Warm Yinatomi & Flow 30°

I ”yinatomi” arbetar du med kroppens stelare vävnader genom att hålla poser i stillhet några minuter. Du får veta vad som händer i din kropp; en liten anatomilektion om hur kroppens olika strukturer och vävnader utvecklas och vad som påverkas hur i just den positionen. I slow flow arbetar vi med snarlika positioner fast på ett dynamiskt sätt där musklerna får jobba. Balans mellan yin och yang!

Warm Restorative 30°

Restorativ yoga handlar om att sakta ner och vända inåt och öppna kroppen genom passiv stretching. Props som bolster och filtar används för att stödja din kropp så att du kan hålla poser längre. Positionerna hålls i allt från 7-10 min till 20 min och då får musklerna möjlighet att slappna av på djupet. Restorativ yoga passar alla och kan även hjälpa våra kroppar att återställa sig själv tillbaka till det normala, tillbaka till det friska, tillbaka till det oskadade. Efter denna klassen kommer du känna dig garanterat mer avslappnad i både kropp och sinne. Passar alla

Warm Yin & Sound 30°

Här börjar vi lugnt med stilla yin positioner för att förbereda kropp och sinne för Sound-delen som avslutar klassen. Sound-delen som avslutar klassen är en fantastisk avslappnande och helande stund till ljudet av kristallskålar.

Warm Yin Yang 34°

Denna klass handlar om balansen mellan lugnande, avkopplande Yin-positioner i kombination med mer dynamiska yogaställningar och flöde; Yang. Ofta är där även någon form av Pranayama, andningsövning, och en längre savasana på slutet. En väldigt energigivande och balanserande klass.