Klasser

Hot Classic 40°

Hot Classic är en serie med 26 positioner (asanas) och 2 andningsövningar (början och slutet). Klassen börjar med en pranayama (andningsövning) för att syresätta hela kroppen i förberedelse inför de kommande djupa statiska positionerna. Det är en helande och läkande klass som balanserar rörlighet och styrka. Passar utmärkt för nybörjare såsom den erfarne.

Hot fusion 40°

Hot Fusion är en klass med element från både Vinyasa och Hatha yoga. Klassen börjar lugnt med andningsövning och uppvärmande positioner, därefter en stående del och avslutar med en nedvarvande del och avslappning. Klassen är som det låter i namnet en väldigt jordande klass och du kommer lämna klassen lugn och balanserad. Klassen passar alla och stärker armar, axlar, ben, rygg och höfter!

Hot Vinyasa 36°

Hot Vinyasa är en serie med positioner där rörelse synkroniseras med andetaget. Klassen innehåller ofta solhälsningar för att värma upp och förbereda kroppen följt av ett flöde som varierar klass till klass beroende på lärare. Fokus ligger på andetag som leder rörelse och du använder hela kroppen; extra träning för axlar, armar och core. Värmen är något lägre då djupandningen som används genom klassen genererar värme från insidan av kroppen. Alla välkomna!

YOGA SCULPT 30°

Come and have fun and tone your body at the same time! This is not the ordinary yoga class rather we use some yoga moves to warm the body up and for a sequence where we add optional hand weights for extra toning of the muscles. There is also a short up beat cardio work added. The music is turned up and upbeat and the hand weights optional. You don't need any previous specific experience, everyone can do this class! At only 45min this class is available for everyone and everyBODY. Limited spaces so pre booking is recommended. The room is warm at ca 30 C but no extra added heat.

Hot Pilates 40°

Precis som det låter; pilates i värme och svettigt! Huvudfokus i Pilates är att arbeta och aktivera vår core / kärnans muskler. Rörelserna kan se lätta ut i början men det handlar om rätt teknik, och när den infinner blir det genast tuffare! Även då core / kärnan är i huvudfokus stärker vi även armar och ben. Musklerna blir starkare och mer definierade samtidigt som du övar upp rörligheten. Din hållning förbättras och du kommer även ha ett fantastiskt välbefinnande när du lämnar klassen. Passar alla nivåer.

Warm YIN 30°

Warm Yin - den här klassen är utformad på att fokusera mer på "att vara" än "att göra". Asanas hålls i 3-7 minuter. Vi förblir i stillhet och låter muskler, andning och sinne bli helt avslappnat. När vi låter musklerna slappna av kommer vi djupare in och sträcker ut bindväv och ökar cirkulation och flöde. Klassens utmaning ligger i att möta dig själv här och nu, att helt släppa taget och förbli stilla länge i varje position. Att bara vara i det som är, även om det inte alltid känns superskönt! Vi avslutar klassen med en längre Savasana, 10 minuter. Lämna dina ambitioner och strävan efter perfektion utanför mattan och tillåt dig själv att bara vara!

Warm Yin Yang 34°

Denna klass handlar om balansen mellan lugnande, avkopplande Yin-positioner i kombination med mer dynamiska yogaställningar och flöde; Yang. Ofta är där även någon form av Pranayama, andningsövning, och en längre savasana på slutet. En väldigt energigivande och balanserande klass.

Warm Yin & Sound 30°

Här börjar vi lugnt med stilla yin positioner för att förbereda kropp och sinne för Sound-delen som avslutar klassen. Sound-delen som avslutar klassen är en fantastisk avslappnande och helande stund till ljudet av kristallskålar.

Warm Restorative 30°

Restorativ yoga handlar om att sakta ner och vända inåt och öppna kroppen genom passiv stretching. Props som bolster och filtar används för att stödja din kropp så att du kan hålla poser längre. Positionerna hålls i allt från 7-10 min till 20 min och då får musklerna möjlighet att slappna av på djupet. Restorativ yoga passar alla och kan även hjälpa våra kroppar att återställa sig själv tillbaka till det normala, tillbaka till det friska, tillbaka till det oskadade. Efter denna klassen kommer du känna dig garanterat mer avslappnad i både kropp och sinne. Passar alla